Το Φεστιβάλ του Γκλάστονμπέρι σε τρία λεπτά

565

Πριν από μερικές ημέρες (στις 26 Ιουνίου) έκλεισε τις πύλες του το φεστιβάλ του Γκλάστονμπέρι (Glastonbury Festival) στην Αγγλία. Ήταν το πρώτο μετά από το 2019 και το ξέσπασμα της πανδημίας – και η ανάγκη για ξεφύσημα, ξέσπασμα, ξεσάλωμα ήταν εμφανής.

Οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν σε αυτό που για πολλούς είναι το καλύτερο φεστιβάλ που διοργανώνεται στον πλανήτη ήταν πάρα πολλοί· ανάμεσά τους, οι Billie Eilish, Paul McCartney, Kendrick Lamar, Diana Ross, Sam Fender, Olivia Rodrigo, The Smile, Noel Gallagher, Lorde, Elbow, Idles, Foals, First Aid Kit, Fontaines DC, Róisín Murphy, Primal Scream, κλπ.

Μετά από την ολοκλήρωση του φεστιβάλ, η οργανώτρια Emily Eavis δήλωσε πως η φετινή διοργάνωση ήταν «σίγουρα η καλύτερη μέχρι τώρα» και έκανε λόγο για «ένα εντυπωσιακό επίτευγμα από όλους τους καλλιτέχνες και το τεχνικό προσωπικό».

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε σε τρία λεπτά να πάρετε μια γεύση από όσα συνέβησαν στο φεστιβάλ. Σε αυτά που θα δείτε προσθέστε τη διάχυτη ευφορία και τη μυρωδιά της αγγλικής υπαίθρου αναμειγμένη με εκείνη του μηλίτη.

Απολαύστε ελεύθερα: