Ο Κόμης Χ στο subculture.gr: Το στούντιο είναι πιο φτηνό από τον ψυχίατρο (video)

881

Σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία, το subculture.gr δείχνει το δρόμο και εγκαινιάζει από σήμερα μια νέα κατηγορία αναρτήσεων, κάνοντας (drum roll)… βιντεοσκοπημένες κουβέντες με καλλιτέχνες που καταδέχονται να μας μιλήσουν! Κοινώς συνεντεύξεις!

Οκ. Η αλήθεια είναι πως παγκόσμια πρωτοτυπία δεν είναι (ούτε έστω απλή -κοινώς μη παγκόσμια- πρωτοτυπία). Αλλά για κάποιον που έχει έμφυτο μίσος προς το να βρίσκεται μπροστά από την πλευρά της κάμερας που καταγράφει την εικόνα, πρόκειται να ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό βήμα.

Και υπό το πρίσμα αυτό ήταν απόλυτα λογικό το section αυτό να εγκαινιαστεί με έναν δικό μας άνθρωπο. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο άνθρωπος έχει άποψη, πράγματα να πει, ΚΑΙ κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό τον καινούριο δίσκο του! Ιδανική συγκυρία όπως και να το δει κανείς!

Κόμης Χ, κυρίες και κύριοι. Στις 23 Μαΐου κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο με τίτλο «Ο Μαρσύας εάν κέρδιζε» και μας έκανε την τιμή να μας μιλήσει για τα καινούρια του τραγούδια, τις επιρροές του, τα μαθήματα φωνητικής που έχει κάνει, τα διάφορα πράγματα που έχει στη δισκοθήκη του, την… trap (η κουβέντα έγινε δυστυχώς πριν από το ξύλο στα MAD VMA 2022), αλλά και -φυσικά- για τους Chicago Bulls!

Δείτε και ακούστε τη συνέντευξη του Κόμη Χ στο subculture.gr:

Ακούστε το νέο του δίσκο:

1 ΣΧΟΛΙΟ