Σε CD για πρώτη φορά το «Running Up That Hill (A Deal With God)» της Kate Bush

495

Σε μορφή CD πρόκειται να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σήμερα το τραγούδι της Kate Bush «Running Up That Hill (A Deal With God)». Η ανακοίνωση έγινε μόλις λίγες ώρες μετά από την ανακήρυξη της Kate Bush και του Harry Styles ως κορυφαίους καλλιτέχνες στην κατάταξη streaming Top Songs Of Summer 2022 του Spotify.

Όπως προκύπτει, το τραγούδι της Kate Bush, που πρωτοκυκλοφόρησε το 1985, κατετάγη δεύτερο σε διεθνές επίπεδο, μετά από το «As It Was» του Harry Styles αλλά πρώτο στις ΗΠΑ για το φετινό καλοκαίρι.

Το τραγούδι της Kate Bush γνώρισε εκ νέου επιτυχία μετά από τη συμπερίληψή του (και SPOILER ALERT τον κεντρικό ρόλο που έπαιξε – οκ, όχι πολύ spoiler ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ SPOILER ALERT) στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά του Netflix, Stranger Things. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η Kate Bush συγκέντρωσε περίπου 2,3 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τα κέρδη του streaming του τραγουδιού μετά από το… cameo του στη σειρά.

Όχι και άσχημα, θα έλεγα.

Αν θέλετε να θυμηθείτε το τραγούδι (που, βέβαια, ήταν που ήταν αξέχαστο, τώρα πια αποκλείεται να μην το σιγοτραγουδάτε διαβάζοντας αυτές τις γραμμές) μπορείτε να το δείτε και να το ακούσετε εδώ: