Σε νέες ημερομηνίες θα διεξαχθεί το Lake Mode Festival στη Θεσσαλονίκη

503

Λίγη υπομονή παραπάνω θα χρειαστεί να κάνουμε όλοι οι «στερημένοι» από φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως έγινε γνωστό το Lake Mode Festival, μικρό «αδερφάκι» του Street Mode, το οποίο γεννήθηκε πέρυσι κατά τη δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού, εντάχθηκε στο επίσημο πρόγραμμα των «Θέρμης Δρώμενα» και ως εκ τούτου αλλάζουν οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα διεξαχθεί.

Το «Θέρμης Δρώμενα», είναι μια σειρά συναυλιών που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στο Φράγμα Θέρμης. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το φετινό Lake Mode θα πραγματοποιούνταν στις 17 και 18 Ιουνίου.

Σε σχετική του ανακοίνωση, το Street Mode ανέφερε:

«Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ένταξη του Lake Mode στο επίσημο πρόγραμμα των ‘Θέρμης Δρώμενα’, μίας σειράς συναυλιών που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στο Φράγμα Θέρμης.

Ως εκ τούτου, το ‘μικρό αδερφάκι’ του Street Mode, μία ιδέα που γεννήθηκε πέρυσι στην δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, η οποία θα αποφασιστεί βάση και του υπόλοιπου προγράμματος των ‘Θέρμης Δρώμενα’, το οποίο είναι υπό κατασκευή. Μείνετε συντονισμένοι!».


Φέτος επιστρέφει και το Street Mode

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω των περιορισμών από την πανδημία και τα μέτρα για τον κορωνοϊό, επιστρέφει και το Street Mode, το οποίο θα διεξαχθεί για 12η χρονιά από τις 23 μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο όνομα και το subculture συμπάσχει με όσους τρώνε τα νύχια τους από την αγωνία. Και φυσικά θα σας ενημερώσει σχετικά με το που θα γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις!