Ο Matt Bellamy (Muse) fanboy στους RATM: «Ο Tom Morello με κοίταξε!»

541

Λίγες φορές θα γράψουμε για τους Muse – εκτός αν κάνουν κάτι εξαιρετικό… Μχμμμ… – αλλά αυτό ήταν υπερβολικά καλό για να χαθεί.

Ξέρετε πώς πολλές φορές θέλουμε να πιστεύουμε πως οι «σταρ» δεν είναι και πολύ διαφορετικοί από εμάς και ζούνε τα ίδια πράγματα, σκέφτονται τα ίδια πράγματα, τρώνε κι αυτοί ψωμί κι αλάτι (εκτός από την Γκουίνεθ Πάλτροου, που τρώει κομπούτσα και τζικάμα); Ε, κάτι τέτοιο έζησε και ο Matt Bellamy των Muse, που fanboyed στη συναυλία των Rage Against The Machine αυτήν την εβδομάδα.

Οι RATM, παρότι ακύρωσαν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους, τελειώνουν την περιοδεία στην Αμερική. Εκεί τους είδε δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα ο Bellamy, που δηλώνει τρελός φαν του συγκροτήματος. «Μάθαμε από τους καλύτερους, αν με ρωτάτε», είπε μιλώντας στην Apple Music. «Έχω δει τους RATM 15 φορές. Μόλις τους είδα δύο φορές αυτό το σαββατοκύριακό», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν απίστευτο. Μάλιστα με κοίταξε ο Morello! Το ευχαριστήθηκα πολύ».

Στη συνέχεια, εξήγησε λίγο παραπάνω: «Μου έκανε ένα μικρό νεύμα και μου έριξε ένα βλέμμα, γιατί οι θέσεις μας ήταν προς το πλάι της σκηνής. Έπαιζε το ‘Calm Like a Bomb’ και νομίζω ότι ίσως ξέρει πως είναι το αγαπημένο μου κομμάτι, κι εγώ ήμουν σε φάση ‘Ναι!’ Το έζησα. Και με χαιρέτησε. Ήμουν σε φάση ‘ο Tom Morello με χαιρέτησε!’».

Matt… Σε νιώθω… Ξέρεις πώς ήμουν εγώ όταν μου μίλησε ο Thom Yorke από τη σκηνή;; Είκοσι χρόνια έχουν περάσει κι ακόμη το συζητάω με την πρώτη ευκαιρία. Ζήστο, λέμε, ζήστο μέχρι το τέλος!

Νέο άλμπουμ και βίντεο

Μιας και μιλάμε για τους Muse, μπορούμε πληροφοριακά να πούμε πως σήμερα κυκλοφόρησε το νέο τους άλμπουμ, Will Of The People, και με αυτήν την αφορμή η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από βίντεο κομματιών από το άλμπουμ.

Αρχίζοντας με το «You Make Me Fell Like It’s Halloween», στο οποίο αποτίουν φόρο τιμής σε μια σειρά από ταινίες θρίλερ, όπως το Scream, It, Poltergeist, Η Λάμψη, Παρασκευή και 13, το βίντεο απεικονίζει μια σειρά από νυχτερινές περιπέτειες σε ένα στοιχειωμένο σπίτι – δεν θα πούμε παραπάνω, no spoilers, μπορείτε να δείτε το βίντεο λίγο πιο κάτω.

Παράλληλα, ανέβασαν επίσημες λάιβ εμφανίσεις για τα «We Are Fucking Fucked» και «Liberation», καθώς και το «EUPHORIA».

Δείτε όλα τα βίντεο εδώ: