Νέο άλμπουμ από τους Arctic Monkeys – Πότε κυκλοφορεί – Ακούστε το πρώτο κομμάτι

534

Στις 21 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το έβδομο στούντιο άλμπουμ των Arctic Monkeys, με τίτλο The Car. Το άλμπουμ, παραγωγής James Ford, θα περιλαμβάνει δέκα κομμάτια και, σύμφωνα με δελτίο Τύπου, βρίσκει το συγκρότημα «να τρέχει ελεύθερο σε ένα νέο και πολυτελές μουσικό τοπίο και περιλαμβάνει μερικά από τις πλουσιότερες και πιο αποδοτικές φωνητικές επιδόσεις στην καριέρα του Alex Turner».

Στο νέο άλμπουμ θα περιλαμβάνεται το κομμάτι «I ain’t quite where I think I am», το οποίο οι Arctic Monkeys έπαιξαν για πρώτη φορά το βράδυ της Τρίτης στο φεστιβάλ Openair της Ζυρίχης. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το άλμπουμ εδώ.

Μιλώντας για το άλμπουμ, ο Alex Turner ανέφερε πως αυτή τη φορά το συγκρότημα επέλεξε έναν πολύ πιο δυνατό ήχο. «Σε αυτόν τον δίσκο, αποκλείστηκε το sci-fi. Επιστρέψαμε στη γη», είπε, και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πλησιάσαμε περισσότερο μια καλύτερη εκδοχή ενός πιο δυναμικού ήχου σε αυτόν τον δίσκο. Ο ήχος των εγχόρδων πάει κι έρχεται κι αυτή ήταν μια κίνηση εσκεμμένη και ελπίζουμε πως τα πάντα έχουν τον χώρο τους».  

Σύμφωνα με τον φρόντμαν του συγκροτήματος, το The Car είναι περισσότερο συνδεδεμένο στην εποχή που πρωτοξεκινούσαν οι Arctic Monkeys, το 2002, όταν δρούσαν ενστικτωδώς.

Το tracklist του δίσκου:

‘There’d Better Be A Mirrorball’
‘I Ain’t Quite Where I Think I Am’
‘Sculptures Of Anything Goes’
‘Jet Skis On The Moat’
‘Body Paint’
‘The Car’
‘Big Ideas’
‘Hello You’
‘Mr Schwartz’
‘Perfect Sense’

Το συγκρότημα δημοσιοποίησε και το artwork του νέου δίσκου:

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] To The Cars, όπως ανακοινώθηκε μέσα στην εβδομάδα, θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου. Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα οι Arctic Monkeys έπαιξαν ζωντανά στη Ζυρίχη το «I ain’t quite where I think I am» από τον καινούργιο δίσκο. Μπορείτε να διαβάσετε για το άλμπουμ και να ακούσετε το κομμάτι εδώ. […]

Comments are closed.