Για σαμποτάζ της περιοδείας του κατηγορεί ο Corey Feldman τον Marilyn Manson

476

Φουλ επίθεση κατά του Marilyn Manson εξαπέλυσε ο Corey Feldman, κατηγορώντας τον Manson πως του έστειλε τραγουδιστές για φωνητικά, για την περιοδεία του Heavenly Tour με την εντολή να κάνουν κακή δουλειά.

Υπενθυμίζουμε πως ο Manson ήδη δέχεται σειρά επιθέσεων από όλες τις πλευρές για χειριστική και κακοποιητική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε περιοδικό, ο Feldman είπε πως «η περιοδεία ‘Heavenly’ (σ.σ. ‘παραδεισένια’) ήταν ακριβώς το αντίθετο. Ήταν περιοδεία από την Κόλαση. Αλλά αυτό οφειλόταν σε παρεμβάσεις. Μας έστειλαν ανθρώπους που ήταν κατάσκοποι, που δεν ήρθαν να εργαστούν ως μουσικοί αλλά να προκαλέσουν χάος». Σύμφωνα με τον Feldman, «τραγουδούσαν σκόπιμα εκτός τόνου, έπαιζαν τα λάθος κομμάτια, έκαναν τα πάντα για να υπάρξει αρνητική προσοχή, να πάρουμε αρνητικές κριτικές. Και μετά διατύπωσαν μια σειρά φρικτών καταγγελιών όταν τελείωσε η περιοδεία, λέγοντας πως δεν τους ταΐζαμε και δεν τους πληρώναμε και δεν έκαναν ντουζ. Απλά βλακείες».

Και μετά πρόσθεσε: «Το λεωφορείο χάλασε δέκα φορές. Τύχαινε να είναι το λεωφορείο του Marilyn Manson και όταν λέω ‘τύχαινε’ το λέω με ελαφρότητα. Τύχαινε να είναι ο οδηγός του Marilyn Manson και τύχαινε να είναι η κοπέλα του Marilyn Manson τυχαία μέλος του συγκροτήματος ή μια από τις κοπέλες του».

Ο Feldman παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο θα έκανε κάτι τέτοιο ο Manson, λέγοντας «αυτό που ξέρουμε είναι ότι ήταν πίσω από πολλά πράγματα».

Αποδέχθηκε και μέρος της ευθύνης, λέγοντας: «Ήμουν απρόσεκτος. Ανέβασα μια ανοιχτή ανάρτηση στο Facebook λέγοντας πως κάνουμε ανοιχτό κάστινγκ για νεαρές και εμφανίσιμες κοπέλες που έπαιζαν κάποιο μουσικό όργανο και ήταν διατεθειμένες να φορέσουν αυτά τα γελοία κοστούμια στη σκηνή […] Έτσι, το αφήσαμε ανοιχτό στον οποιονδήποτε, και το άλλο που κάναμε ήταν το ότι ανοίξαμε το σπίτι μας σε κόσμο και τους αφήσαμε να μείνουν εκεί αν το χρειάζονταν. Ήμασταν έτσι τα τέλεια κορόιδα».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα σχόλια του Feldman δεν έρχονται από το πουθενά. Στο παρελθόν ο ηθοποιός / τραγουδιστής (τον ξέρετε από πάρα πολλές ταινίες των 80s, όπως τα Stand by me, Goonies κλπ) έχει κατηγορήσει τον Manson για «δεκαετίες πνευματικής και συναισθηματικής κακοποίησης» και grooming, στις οποίες ακόμη ο Manson δεν έχει αντιδράσει. Παρόμοιες κατηγορίες έχουν διατυπώσει κατά του Manson και πολλές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της Esme Bianco του Game of Thrones, του μοντέλου Morgan Smithline, της ηθοποιού Evan Rachel Wood, της στυλίστριας Love Bailey, της πρώην γραμματέως του, Ashley Walters, κ.ο.κ.

Από την πλευρά του, ο Μάνσον απορρίπτει όλες τις εναντίον του κατηγορίες και έχει απαντήσει καταθέτοντας μια σειρά μηνύσεων.