Λάβετε θέσεις: Ξεκινά η πώληση για την ευρωπαϊκή περιοδεία των Rage Against the Machine

195

Τι ακριβώς θα κάνετε την προσεχή Τρίτη, 26 Απριλίου το πρωί; Εγώ, πάντως, ξέρω τι θα κάνω. Θα είμαι στημένος μπροστά στον υπολογιστή περιμένοντας με αγωνία να ανοίξει η πώληση των εισιτηρίων για την πόλη που με ενδιαφέρει για την Ευρωπαϊκή περιοδεία των Rage Against the Machine!

Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε στα social media, το συγκρότημα ενημέρωσε ότι γίνονται διαθέσιμα τα εισιτήρια για τις συναυλίες που θα δώσει στη Μεγάλη Βρετανία και ακόμη 9 Ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Αυστρία, Πολωνία, Κροατία και Τσεχία). Για κάποιες από αυτές τις συναυλίες, η πώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ανοίξει (πχ της Τσεχίας), για κάποιες άλλες ανοίγει μέσα στις μέρες αυτές, αλλά τα link για όλες έχουν ανέβει ήδη και είναι ενεργά, οπότε μπορείτε να δείτε ποια συναυλία σας ενδιαφέρει και από πότε θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια.

Σημειώνεται ότι επειδή όλες οι συναυλίες είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας και επαναπρογραμματίστηκαν, τα εισιτήρια που είχαν πωληθεί κατά την πρώτη ανακοίνωση της περιοδείας το 2019, ισχύουν κανονικά, ενώ για όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήρια αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούν να πάνε στη συναυλία στις νέες ημερομηνίες, θα υπάρξει πλήρης αποζημίωση.

Για να δείτε όλες τις ημερομηνίες της περιοδείας των Rage Against the Machine, πατήστε εδώ.

Όσο για το τι θα ζηστεί στις συναυλίες αυτές; Πάρτε μια γεύση: