O Παύλος Παυλίδης με τους Hotel Alaska ζωντανά στη Θεσσαλονίκη

90

Μια συναυλία στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Street Mode Live Sessions πρόκειται να δώσει ο Παύλος Παυλίδης με τη νέα του μπάντα, Hotel Alaska.

Συγκεκριμένα, στις 30 Ιουνίου (ημέρα Πέμπτη), ο Παύλος Παυλίδης και οι Hotel Alaska θα εμφανιστούν στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο του Street Mode Live Sessions, τμήμα του 3ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2022 υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης (συμπαραγωγή: Street Mode & Made of Stone).

Μαζί τους, το συγκρότημα Lemonostifel.

Η τιμή των εισιτηρίων ξεκινάει από τα 11 ευρώ.

Ηλεκτρονική Προπώληση: Viva.gr

Σημεία Προπώλησης:

· Καταστήματα Wind (Πανελλαδικά)

· Πολυχώρος WE

· Ηλιοτρόπιο Cafe

Ώρα προσέλευσης 8μ.μ., έναρξη της συναυλίας στις 9μ.μ. Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες

Ο Παύλος Παυλίδης με τη νέα του μπάντα, τους Hotel Alaska, ταξιδεύουν το καλοκαίρι του 2022 σε όλη την Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφία του. Aπό την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τον τελευταίο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί” που κυκλοφόρησε στις αρχές του Δεκέμβρη του 2021.

Νέα προσέγγιση και καινούριες ενορχηστρώσεις δίνουν μια φρέσκια εικόνα στα τραγούδια του. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δισκογραφία:

Albums

(2021) Το Μαύρο Κουτί

(2016) Μία Πυρκαγιά Σ’ Ένα Σπιρτόκουτο

(2015) Στον Διπλανό Ουρανό

(2013) Ιστορίες Που Ίσως Έχουν Συμβεί

(2010) Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει

(2008) Live Στο Θέατρο Απόλλων

(2006) Άλλη Μία Μέρα

(2003) Αφού λοιπόν Ξεχάστηκα

(2000) Ένας κύκλος Στον Αέρα (Ξύλινα Σπαθιά)

(1997) Μια Ματιά Σαν Βροχή (Ξύλινα Σπαθιά)

(1995) Πέρα απ’ τις Πόλεις της Ασφάλτου (Ξύλινα Σπαθιά)

(1993) Ξεσσαλονίκη (Ξύλινα Σπαθιά)

EPs & Singles

(2021) Το Παιδί Με Το Πατίνι

(2021) Άννα

(2021) Άνοιξη / Στο Μάτι Του Κυκλώνα

(2020) Η Νέα Βαρβαρότητα / Δεσποινίς

(2020) Απέναντι / Άφησα Τον Φόβο Να Φύγει

(2019) Κακό Ποίημα

(2015) Τα Σκουπίδια / Κατάδικος

(1999) Τροφή για τα θηρία (Ξύλινα Σπαθιά)

Οι Lemonostifel (τα γνωστά και ως Λεμόνια) μετά από δύο χρόνια απουσίας επιστρέφουν με τον τέταρτο τους δίσκο και όπως μας έχουν συνηθίσει πειραματίζονται με τον ήχο τους και μοιράζουν απλόχερα εκπλήξεις, συναισθήματα (τα γνωστά και ως feelings) και από καρδιάς το δίνουν μετά χαράς. Πρόστυχα ρομαντικοί (όπως πάντα) και πιο ανώριμοι από ποτέ (όπως πάντα) μας προκαλούν προσκαλώντας μας…

…Σε ένα ταξίδι στον κόσμο τους, σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η γη είναι πολυεπίπεδη, πολυδιάστατη κι εγώ με τη Μαρία θα σώσουμε τον κόσμο. Μένοντας πιστοί στο είδος που υπηρετούν, στην καινούργια του δουλειά βρίσκονται να σφυρίζουν, να τσιρίζουν και να μας τσουρουφλίζουν με μία παρορμητική dance διάθεση και νοσταλγικές μελωδίες σε ιστορίες με λόγια, χωρίς ακρογιαλιές και καταγώγια.

Δισκογραφία:

Albums

(2021) 4

(2016) 3

(2012) 2

(2009) Lemonostifel