Όλες οι λεπτομέρειες για το 10ο άλμπουμ των Machine Head

650

Οι Machine Head μοιράστηκαν τις λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ, ØF KINGDØM AND CRØWN, που θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου. Το άλμπουμ προλογίζει το πρώτο single, «CHØKE ØN THE ASHES ØF YØUR HATE».

Δείτε το βίντεο

Το ØF KINGDØM AND CRØWN αποτελεί ένα κονσεπτικό άλμπουμ, που διαδραματίζεται σε μια «αποδεκατισμένη φουτουριστική ερημιά, όπου ο ουρανός είναι χρωματισμένος βαθυκόκκινος», σύμφωνα με τη μπάντα.

Όπως εξηγούν, το άλμπουμ «είναι επικεντρωμένο σε δύο χαρακτήρες: τον Ares, που χάνει τον έρωτα της ζωής του (Amethyst) και εξαπολύει μια δολοφονική μανία εναντίον της άθλιας σέκτας που ευθύνεται για τη δολοφονία της· και τον Eros, το δράστη, που χάνει τη μητέρα του από υπερβολική δόση και στη συνέχεια ριζοσπαστικοποιείται, επιδιδόμενος με τη σειρά του σε ένα δολοφονικό ξέσπασμα».

Σύμφωνα με τον Robb Flynn, το άλμπουμ επηρεάστηκε ελαφρώς από τη σειρά άνιμε Attack On Titan, δεν υπάρχει «καλός» και «κακός» χαρακτήρας, αφού και οι δύο πιστεύουν πως κάνουν το σωστό, όπως το αντιλαμβάνονται και όπως αντανακλάται από την ύπαρξή τους. Κι όμως αμφότεροι διαπράττουν πράξεις απόλυτης θηριωδίας και κακού.

Το tracklist του ØF KINGDØM AND CRØWN:

‘SLAUGHTER THE MARTYR’
‘CHØKE ØN THE ASHES ØF YØUR HATE’
‘BECØME THE FIRESTØRM’
‘ØVERDØSE’
‘MY HANDS ARE EMPTY’
‘UNHALLØWED’
‘ASSIMILATE’
‘KILL THY ENEMIES’
‘NØ GØDS, NØ MASTERS’
‘BLØØDSHØT’
‘RØTTEN’
‘TERMINUS’
‘ARRØWS IN WØRDS FRØM THE SKY’

Μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή που επιθυμείτε και να το προπαραγγείλετε εδώ.