Το Pana-Vision είναι το νέο κομμάτι των The Smile

645

Αν δεν ζείτε σε σπηλιά – κάτι που τελευταία δεν ακούγεται και πολύ άσχημο – έχετε πληροφορηθεί σίγουρα για το τελευταίο εγχείρημα των δύο εκ των μελών των Radiohead, Thom Yorke και Jonny Greenwood, που μαζί με το ντράμερ Tom Skinner σχημάτισαν τους The Smile.

Οι The Smile έχουν έναν ήχο που φέρνει αρκετά σε Radiohead-πριν-από-μερικά-χρόνια, κάτι που είναι αρκετά έως πολύ καλό, και ρίχνουν στο δρόμο μας κομμάτια το ένα πριν καλά – καλά στεγνώσει η μπογιά στο μυαλό μας από το προηγούμενο.

Έτσι, αυτές τις μέρες ανακοίνωσαν με ένα απλό tweet (ο καθένας) το «Pana-Vision», το νέο τους κομμάτι, που μάλιστα ακούστηκε στο φινάλε της (καταπληκτικής, δεν με νοιάζει τί-πο-τα) σειράς Peaky Blinders.

Μπορείτε να δείτε/ ακούσετε το κομμάτι εδώ:

Νωρίτερα, οι The Smile είχαν κυκλοφορήσει τα «You will never work in television again», «The Smoke» και «Skrting on the surface». Κι αυτά μπορείτε να τα δείτε/ακούσετε στα βίντεο που θα εμφανιστούν μόλις γράψουμε ότι το γκρουπ, που ακόμη δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου του άλμπουμ (παραγωγής, φυσικά, Nigel Godrich), θα περιοδεύσει στην Ευρώπη από το Μάιο και μετά. Μπορείτε να βρείτε τις ημερομηνίες των συναυλιών εδώ.

Κι εδώ τα βίντεο που υποσχέθηκα:

«Skrting on the surface»

«The Smoke»

«You will never work in television again»