Το βίντεο του νέου Buffalo Stance της Robyn με το Indya Moore

515

Αποκλείεται μόνο η δική μου η καρδιά να σκίρτησε με αυτό: Η Robyn μοιράστηκε το βίντεο της διασκευής που έκανε στο κλασσικό κομμάτι της Neneh Cherry «Buffalo Stance» και περνάμε τέλεια!

Από μόνη της, η διασκευή είναι μια πιο μοντέρνα έκδοση του κομματιού, χωρίς να αφαιρεί τίποτα από τη δύναμή του. Τη διασκευή ζήτησε η ίδια η Neneh Cherry από τη Robyn, και ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με τον Dev Hynes και τη Mapei.

Στο βίντεο για τη διασκευή, για το οποίο είχε ρίξει hints η ίδια η Neneh Cherry στην Παγκόσμια Ημέρα Ορατότητας, μια μέρα αφιερωμένη στα άτομα τρανς και στην ενημέρωση για τις διακρίσεις που υφίστανται σε όλον τον κόσμο, εμφανίζεται το Indya Moore, σταρ της σειράς Pose, και μια σειρά άλλων νεών κουήρ καλλιτεχνών που επιδεικνύουν την ομορφιά τους, τη δύναμή τους, το κουήρνες τους, το Buffalo Stance* τους.

Σε δηλώσεις της σχετικά με τη διασκευή, η Robyn θυμήθηκε πόσο καθόρισε τη ζωή της το τραγούδι της Cherry: «Οι βραχνοί βαθιοί τόνοι και η υψηλής συχνότητας δύναμη στη φωνή της, που αποκαλύπτει αλήθειες για το πώς είναι να είσαι κορίτσι χωρίς να δικαιολογείσαι, ήταν κάτι που με ενέπνευσε βαθιά».  

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ:

* Μιλώντας στους New York Times, η Neneh Cherry είχε πει πως «buffalo stance» είναι «η στάση που πρέπει να έχεις για να τα βγάλεις πέρα. Δεν έχει να κάνει με τη μόδα αλλά με την επιβίωση στις λαϊκές γειτονιές και αλλού».