«Σχεδόν έτοιμο» το πρώτο άλμπουμ των The Smile, λέει ο Thom Yorke

633

Όλοι αναρωτιόμαστε τι γίνεται με το πρώτο άλμπουμ των The Smile, και ο Thom Yorke, ερωτηθείς σχετικά, ήρθε να λύσει και να μην λύσει την απορία μας: «Σχεδόν έτοιμο» είπε ότι είναι, μιλώντας στο podcast SmartLess, χωρίς, όμως, να δώσει κάτι πιο συγκεκριμένο.

Αν για κάποιο λόγο έχετε χάσει αρκετά επεισόδια, οι The Smile είναι το καινούργιο σχήμα των Thom Yorke και Jonny Greenwood των Radiohead, μαζί με τον Tom Skinner των Sons of Kemet. Έχουν ήδη ανεβάσει στο Internet τέσσερα – αν μετράω σωστά, σωστά μετράω – single, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληφοροφία για το ολοκληρωμένο άλμπουμ, πέραν του ότι «ετοιμάζεται».

Μιλώντας στο podcast για το άλμπουμ, ο Yorke είπε πως «ο Jonny είχε πολλές ιδέες και δεν τον είχα δει για αρκετό καιρό και όλες απλά ξεχύθηκαν πριν καν προλάβω να του πω ‘στάσου, στάσου, στάσου’. Σε πολλές φάσεις εκ των υστέρων είπα «οκ, τι θα κάνω με αυτά;’, κάτι που ήταν πολύ ωραίο».

Ολόκληρο το podcast βρίσκεται εδώ:

Για την ιστορία, το SmartLess είναι ένα podcast με τους Will Arnett, Jason Bateman και Sean Hayes. Κάθε εβδομάδα έχουν έναν μυστικό καλεσμένο, από τον οποίο, αφού αποκαλύψουν, παίρνουν συνέντευξη.