Σχεδόν «έκλεισε» το line up για το Street Mode Live Sessions

612
Street Mode Festival 2019 - Thessaloniki, Greece

Ολοκληρώνεται σιγά – σιγά το line up για το Street Mode Live Sessions, το νέο project του Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη, το οποίο είναι τμήμα του 3ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2022 και διεξάγεται υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, από τις 21 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου, το δημοτικό Θέατρο Κήπου μεταμορφώνεται σε συναυλιακό spot όπου θα φιλοξενηθούν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συναυλίες από ορισμένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες της εγχώριας εναλλακτικής μουσικής σκηνής

Κρίνοντας από τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής μένουν να ανακοινωθούν ακόμη δύο συναυλίες για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, «κενό» υπάρχει προς το παρόν στις 21 και 26 Ιουνίου. Για τις υπόλοιπες μέρες, έχουν ανακοινωθεί οι εξής συναυλίες:

22 Ιουνίου: Panx Romana – Special Guest: Novel 729

23 Ιουνίου: Στίχοιμα και Planet Of Zeus

24 Ιουνίου: Vodka Juniors και Solmeister

25 Ιουνίου: 12ος Πίθηκος

27 Ιουνίου: Θραξ Πανκc και Banda Entopica

28 Ιουνίου: 1000mods – Special Guests: Bonzai

29 Ιουνίου: Social Waste και Βουκολική Διαταραχή

30 Ιουνίου: Παύλος Παυλίδης – Special Guests: Lemonostifel

1 Ιουλίου: Locomondo – Opening Act: Μη Άσματα

2 Ιουλίου: Septicflesh – Special Guests: Μ3ΜΦ1Σ

Σημειώνεται ότι η προπώληση για κάθε συναυλία ξεχωριστά έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ σύντομα θα υπάρχει διαθέσιμο και το ενιαίο εισιτήριο για όλες τις ημέρες μαζί. Ακόμη, αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και οι πρώτες ανακοινώσεις ονομάτων για το 12ο Street Mode Festival, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 23 ως τις 25 Σεπτεμβρίου.