Σταματήστε ό,τι κάνετε – Οι Heavenly επιστρέφουν

484

Λεπτομέρειες για την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση μετά από 28 χρόνια (πόσων χρονών είμαι, παιδιά;;) ανακοίνωσαν οι Heavenly – και όχι μόνο αυτό, αλλά και λεπτομέρειες για μια σειρά επανεκδόσεων των άλμπουμ τους.

Μια από τις πιο αγαπημένες indie μπάντες των 90s, οι Heavenly θα επανεκδώσουν και τα τέσσερα στούντιο άλμπουμ τους μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Το πρώτο που θα κυκλοφορήσει θα είναι το Heavenly vs. Satan, τον ερχόμενο Νοέμβριο, και θα περιέχει και ένα 7’’ βιβλιαράκι με στίχους.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε εδώ.

Στις 20 Μαΐου του 2023 το συγκρότημα θα βρεθεί για πρώτη φορά και πάλι στη σκηνή για το πρώτο τους live, στο Bush Hall του Λονδίνου. Πίσω από τα μικρόφωνα και τα όργανα θα βρεθούν οι Amelia Fletcher, Peter Momtchiloff, Robert Pursey και Cathy Rogers, καθώς και ο Ian Button στα ντραμς (αντικαθιστώντας τον Matthew Fletcher).

Οι Heavenly σχηματίστηκαν στην Οξφόρδη το 1989 και μέσα σε σχεδόν πέντε χρόνια κυκλοφόρησαν τέσσερα άλμπουμ: Heavenly vs. Satan’ (1991), La Jardin De Heavenly (1992), The Decline And Fall Of Heavenly (1994) και Operation Heavenly (1996). Επιπλέον, κυκλοφόρησαν το ΕΡ P.U.N.K. Girl το 1995.

Για να τους θυμηθείτε:

Atta Girl

P.U.N.K. Girl

Hearts and Crosses

Our Love is Heavenly

Starshy