Προσεχώς νέο άλμπουμ από τον Bruce Springsteen

508

Στην αποκάλυψη ότι βρίσκεται στα σκαριά νέο άλμπουμ του Bruce Springsteen προχώρησε ο ιδρυτής του περιοδικού Rolling Stone και ιδιοκτήτης αρκετών περιοδικών, Jann Wenner.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Billboard και μιλώντας για την επερχόμενη βιογραφία του με τίτλο Like A Rolling Stone, o Wenner αναφέρθηκε στη σύγχρονη ποπ και χιπ χοπ μουσική λέγοντας: «Υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα, και υπάρχουν και πολλά σκουπίδια και αδιάφορα πράγματα. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι είναι τόσο καλά όσο η ροκ ‘ν’ ρολ. Δεν νομίζω ότι έχουν καλά φωνητικά, και δεν νομίζω ότι είναι καλές οι διασκευές. Ιστορικά, είναι άλλη μια στροφή στον κύκλο. Σχετικά με το αν θα επιστρέψει η ροκ ‘ν’ ρολ – πιθανότατα όχι, γιατί ο ήχος είναι τόσο διαφορετικός και οι συγκυρίες είναι διαφορετικές. Αλλά, ας πούμε, έχω κολλήσει στη μουσική που άκουγα νέος». Σε αυτό πρόσθεσε: «Υπάρχει καινούργιο άλμπουμ του Bruce [Springsten], που θα βγει αυτό το φθινόπωρο, που είναι εξαιρετικό. Αυτό ακούω τώρα».

Ο ίδιος ο μουσικός ή η ομάδα του δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις δηλώσεις του Wenner, ενώ δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση σχετικά με τις λεπτομέρειες του άλμπουμ. Το προηγούμενο άλμπουμ του Αφεντικού ήταν το 2020, με τίτλο Letter To You.