Ο The Game άνοιξε κόντρα με τον Eminem – Πάρτε ποπ κορν

558

Στο νέο του άλμπουμ, Drillmatic, ο ράπερ The Game έκανε ούτε ένα, ούτε δέκα, αλλά 31 κομμάτια, ενώ μάζεψε μια λίστα με γκεστς που συναγωνίζεται εκείνη του Σίντλερ.

Στα 31 κομμάτια του άλμπουμ περιλαμβάνεται και το «Black Slim Shady», στο οποίο για πάνω από 10 λεπτά σφυροκοπάει αλύπητα τον Eminem. Στη διάρκειά του ο The Game επιτίθεται στον ράπερ από το Ντιτρόιτ για μια σειρά από θέματα, όπως η εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, το ζήτημα της πολιτισμικής εκμετάλλευσης, για το οποίο τον κατηγορεί με αφορμή τις στιλιστικές επιλογές του αλλά και το γεγονός πως περιτριγυρίζεται από Αφροαμερικανούς μουσικούς, για τον 50 Cent, τον Dr. Dre, ενώ δεν αφήνει απ’ έξω ούτε τη μητέρα του Eminem, την πρώην σύζυγό του, τον μάνατζέρ του αλλά ούτε καν και την κόρη του, Hailey. Δέκα λεπτά είναι αυτά, όλοι χωράνε. Μπορείτε να δείτε το κομμάτι παρακάτω.  

Στο τέλος του κομματιού, λέει χαρακτηριστικά: «Mr. Shady, don’t be shady/Pick that pen up, don’t be lazy/Call up Dre and get that Dre beat».

Μιλώντας σχετικά με το κομμάτι τον περασμένο Απρίλιο, ο The Game δήλωσε πως ο μόνος λόγος που επιτίθεται στον Eminem είναι η επί 17 χρόνια κόντρα που έχει (ο The Game, όχι ο Eminem) με τον 50 Cent. «Επειδή ο 50 δεν μπορεί να ραπάρει, πρέπει να ανέβω ένα επίπεδο και να προκαλέσω τον καλύτερο ράπερ», είπε και συνέχισε: «Κανείς δεν επιτίθεται ποτέ στον Eminem, επειδή εκ των προτέρων θεωρούν πως είναι καλύτερος από όλους. Εγώ, λοιπόν, θέλω δράση και τη θέλω σήμερα».

Δείτε (αν θέλετε) το κομμάτι εδώ: