Ο John Cleese είναι ακόμα ζωντανός

4918

«Φίλοι μου. Σας φέρνω καλές ειδήσεις – σίγουρα καλές σύμφωνα για εμένα: Είμαι ακόμα ζωντανός! Χα χα!».

Με αυτόν τον τρόπο, ο John Cleese ανακοίνωσε τη δημιουργία του καναλιού του στο YouTube («ό,τι κι αν είναι αυτό»), σπέρνοντας κύματα χαράς ανά την υφήλιο.

Ο αγαπημένος Βρετανός κωμικός, φορώντας μια μάσκα με το πρόσωπό του, αφού υπενθύμισε πως είναι γνωστός γιατί παραπονιέται για τους παπαγάλους, απαγγέλλει στα ρώσικα γυμνός, εξοπλίζει τον Τζέιμς Μποντ, προσλαμβάνει σερβιτόρους από τη Βαρκελώνη και έχει πάρει (μετρώντας στα δάχτυλα) «ένα, δύο, τρία… τουλάχιστον τρία διαζύγια» (αυτός τα λέει…), ενημέρωσε πως στο νέο του κανάλι θα ανεβάζει βίντεο στα οποία θα παραληρεί για τους φίλους του, για τις παλιές καλές ημέρες, θα δείχνει φωτογραφίες από γάτες, για όσα λέει για εκείνον και τους φίλους του η Daily Mail, και άλλα πολλά.

Στο τέλος, μάλιστα, βγάζει τη μάσκα με το πρόσωπό του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπέροχα! Με αυτό το πράγμα δεν χρειάζεται ούτε καν να είμαι εδώ για να κάνω αυτές τις ηλίθιες ανακοινώσεις».

Ήδη υπάρχει κινητικότητα στο κανάλι, αφού έχει ανεβάσει πέντε βίντεο, με πιο δημοφιλή το εισαγωγικό (με το χαιρετισμό του), με περισσότερα από 37 χιλιάδες χτυπήματα, και το βίντεο με τίτλο «Church of JC Capitalist» («Εκκλησία του ΙΧ Καπιταλιστή») με σχεδόν 26 χιλιάδες χτυπήματα.

Περιμένουμε με αγωνία τα επόμενα.

…….

Άντε λοιπόν, Cleese!

…….

Ακόμα;;