Ολόκληρο το Autofiction έπαιξαν οι Suede σε μυστικό σόου στο Λονδίνο

425

Αν ψάχνατε λόγους να μετακομίσετε στο Λονδίνο, θα σας βοηθήσουμε να προσθέσετε άλλον έναν στη λίστα: η πιθανότητα να βλέπατε τους Suede σε μυστικό σόου αν το είχατε ήδη κάνει ήταν τεράστια.

Αυτό γιατί χθες, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, οι Suede ξάφνιασαν τους φίλους τους παίζοντας στο κλαμπ Moth της βρετανικής πρωτεύουσας με το ψευδώνυμο Crushed Kid.

Νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει φήμες για τη μυστική εμφάνιση, όταν είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του εξοπλισμού τους να μεταφέρεται στον συναυλιακό χώρο, με το καθόλου διακριτικό «SUEDE LONDON» γραμμένο επάνω. Μάλιστα, πωλούνταν εισιτήρια για μια άγνωστη νέα μπάντα, τους Crushed Kid, που θα έκαναν το ντεμπούτο τους.

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και οι φαν είδαν τους Suede να ανεβαίνουν στο Moth Club παίζοντας απευθείας το πρόσφατο σίνγκλ τους «She Still Leads Me On».

Πληροφοριακά, οι Crushed Kid είναι προγραμματισμένο να εμφανιστούν και στο Manchester, σήμερα (Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου). Οπότε, αν μένετε στο Μάντσεστερ και δεν έχετε τι να κάνετε σήμερα και είστε και φαν των Suede, μήπως να βγαίνατε για μια βόλτα…

«Είμαστε οι Crushed Kid» είπε ο Brett Anderson υποδεχόμενος το κοινό. Η μπάντα έπαιξε το «Personality Disorder», το «15 Again», ενώ παρουσιάζοντας το «What I Am Without You», ο Anderson είπε: «Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ιδιαίτερο. Το έγραψα για εσάς. Είναι για το κοινό. Έκανα την ερώτηση που πρέπει να κάνει κάθε καλλιτέχνης στον εαυτό του: ‘Τι είμαι χωρίς εσάς;’. Δεν είμαι τίποτα χωρίς εσάς».

Κλείνοντας την εμφάνιση με το «Turn Off Your Brain And Yell», ο φρόντμαν των Suede είπε: «Ήμασταν οι Crushed Kid. Ήσασταν πραγματικά καταπληκτικοί. Ευχαριστούμε που μας ανεχτήκατε. Είναι μακρύς ο δρόμος για την κορυφή του line-up αλλά θα τα καταφέρουμε!».

Τα τραγούδια που ακούστηκαν:

‘She Still Leads Me On’
‘Personality Disorder’
’15 Again’
‘The Only Way I Can Love You’
‘That Boy on the Stage’
‘Drive Myself Home’
‘Black Ice’
‘Shadow Self’
‘It’s Always the Quiet Ones’
‘What am I Without You?’
‘Turn off Your Brain and Yell’