Οι Måneskin για πρώτη φορά στα MTV VMAs – Και το MTV δεν το εκτίμησε – Δείτε τι έγινε

635

Την πρώτη τους εμφάνιση στα VMAs (Video Music Awards) του MTV έκαναν το βράδυ της Κυριακής, 28 Αυγούστου, οι Ιταλοί Måneskin, που τον τελευταίο χρόνο έχουν σαρώσει με την επιτυχία τους Ευρώπη και Αμερική.

Το MTV κάλεσε τους νικητές της περσινής Eurovision να εμφανιστούν στο πλαίσιο των βραβείων και να εκτελέσουν την τελευταία τους μεγάλη επιτυχία, «Supermodel», όπερ και εγένετο. Κάπου εδώ, όμως, κάτι άρχισε να γίνεται.

Ο Damiano David, τραγουδιστής του συγκροτήματος, εμφανίστηκε επί σκηνής με δερμάτινες περισκελίδες και ένα δερμάτινο στρινγκ και γυμνός από τη μέση κι επάνω. Αυτό είναι κάτι που περιμένει κανείς από τον Damiano, αν έχει δει έστω και ένα βίντεο ή μια ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος. Και όχι μόνο από τον Damiano, μιας και οι Måneskin έχουν αποδείξει ότι έχουν γραμμένες στις περισκελίδες τους τις κοινωνικές συμβάσεις σεμνοτυφίας. Η μπασίστρια του συγκροτήματος, Victoria De Angelis, εμφανίστηκε στη σκηνή κατά την προσφιλή της συνήθεια με ένα πολύ αποκαλυπτικό τοπ και nipple covers στο στήθος.

Στην αρχή ήταν όλα καλά, ο Damiano χόρεψε με την assless περισκελίδα και χωρίς μπλούζα, μπήκαν και οι χορεύτριες, και ξαφνικά έπεσε και ο δεύτερος ώμος από το τοπ της Victoria και all hell broke loose. Ξαφνικά το βίντεο έδειχνε μόνο Damiano (χωρίς μπλούζα, με κωλομάγουλα) και γενικό πλάνο από τον χώρο, χωρίς να φαίνεται κάπου η σκηνή, η εμφάνιση, το συγκρότημα, κανείς. Στη συνέχεια, λίγος Damiano και πάλι και μετά καρέκλες.

Δείτε κι από μόνοι σας και κρίνετε:

Η «λογοκρισία» των Måneskin από το MTV δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού πολλά ήταν τα σχετικά σχόλια στο Τουίτερ.

Αρκετοί παρατήρησαν πως ήταν οκέι να φαίνεται ο Damiano γυμνός από τη μέση και πάνω – και στα επίμαχα από τη μέση και κάτω – αλλά για όνομα, μην φανεί η Victoria, θα καεί ο τόπος.

Αν αναρωτιέστε πώς ένιωθε η Victoria με το υποτιθέμενο και εικαζόμενο nip slip, να πούμε πως δεν είναι λίγες οι φορές που της έχει συμβεί και δεν την έχει απασχολήσει στο ελάχιστο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.