Οι Courtney Barnett, St. Vincent κ.α. στο ριμέικ του Dig Me Out των Sleater-Kinney

631

Σαν να μην έφτανε που οι Sleater-Kinney θα ηχογραφήσουν από την αρχή το τεράστιο Dig Me Out του 1997, τώρα ανακοίνωσαν και μερικά από τα ονόματα που θα συμμετάσχουν, και το Σάββατο έγινε πολύ καλύτερο:

Courtney Barnett, St. Vincent, Wilco, The Linda Lindas, Tunde Adebimpe (των TV On The Radio) θα βρίσκονται μεταξύ όσων θα δώσουν τις δικές τους εκτελέσεις ενός από των σημαντικότερων άλμπουμ των 90s, στα 25 χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία, όπως ανακοίνωσε η ίδια η μπάντα μέσω Instagram.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί οριστικά η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, αυτή, όμως, αναμένεται να είναι κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει και μερικά ακόμα ονόματα: Big Joanie, Black Belt Eagle Scout, Jason Isbell – Amanda Shires, Low, Margo Price, Self Esteem, Tyler Cole.

Αν σκεφτεί κανείς πως το Dig Me Out περιλαμβάνει 13 κομμάτια, (Dig me out, One More Hour, Turn It On, The Drama You’ve Been Craving, Heart Factory, Words and Guitar, It’s Enough, Little Babies, Not What You Want, Buy Her Candy, Things You Say, Dance Song ’97, Jenny), ενδέχεται να περιμένουμε άλλο ένα όνομα!

Στην ανακοίνωση επιβεβαιώνεται πως μέρος των εσόδων θα δοθεί στο SMYRC (Sexual & Gender Minority Youth Resource Center), που σύμφωνα με το συγκρότημα είναι το τοπικό κέντρο της ΛΟΑΤΚΙ+ νεολαίας στην Επαρχία Κολούμπια της Ουάσινγκτον.