Νέο τραγούδι από τους Dub War, σε συνεργασία με τον Mike Bordin των Faith No More

Ακούστε το «Get back up» από τον επερχόμενο νέο δίσκο του βρετανικού συγκροτήματος

437

Ακόμη ένα τραγούδι από την επερχόμενη νέα του δισκογραφική δουλειά έδωσαν στη δημοσιότητα οι βρετανοί Dub War, οι οποίοι για το συγκεκριμένο τραγούδι και μόνο «άλλαξαν» ντράμερ και συνεργάστηκαν με τον Mike Bordin των Faith No More.

Το τραγούδι λέγεται «Get back up» και οι επιρροές από τους Faith No More είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς:

Σχολιάζοντας τη συνεργασία τους με τον Mike Bordin, οι Dub War ανέφεραν ότι «ο Mike είναι φαν των Dub War από παλιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί του σε αυτό το κομμάτι. Το στυλ και ο ήχος του Bordin ‘χτυπάει σκληρά’ και λάμπει στο ‘Get back up’.

Από την πλευρά του ο Bordin είπε ότι «σε αυτή την περίοδο της απομόνωσης / αποξένωσης, ήταν πολύ ευχάριστο το να μπορέσω να ‘γκρουβάρω’ με τον παλιό μου φίλο, Benji Webbe. Καλώς ήλθατε πίσω, Dub War, και ευχαριστώ που με πήρατε μαζί σας σε αυτή τη διαδρομή. Οι στίχοι του Webbe είναι εύστοχοι, ενθαρρυντικοί και εμπνέουν, σε μια εποχή που όλοι χρειαζόμαστε ένα ανέβασμα. Το να μου ζητηθεί να παίξω σε αυτό το τραγούδι των Dub War δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Το άλμπουμ ‘Westgate Under Fire’ φέρνει πραγματικά τη φωτιά…».

Σημειώνεται ότι ο νέος δίσκος των Dub War, Westgate Under Fire πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου.