Νέο άλμπουμ και κομμάτι από τον Tom Skinner – Ακούστε εδώ

516

Το νέο του σόλο άλμπουμ, με τίτλο Voices of Bishara, ανακοίνωσε χθες ο ντράμερ των The Smile και των Sons of Kemet, Tom Skinner. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου και είναι το πρώτο που ηχογραφεί ο ντράμερ με το δικό του όνομα, αφού έχει ήδη κυκλοφορήσει και στο παρελθόν σόλο άλμπουμ υπό το όνομα Hello Skinny.

Μαζί με την ανακοίνωση για το νέο άλμπουμ, ο Skinner έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο κομμάτι του δίσκου, με τίτλο «Bishara», ένα ορχηστρικό, ελεύθερης τζαζ, κομμάτι, που ξεκινάει μελαγχολικά, σαν θρήνος, σύντομα, όμως, ξεσπάει σε έναν καταιγισμό ντραμς, σαξόφωνου, κλαρινέτου, τσέλου και μπάσου.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:  

«Αυτός ο δίσκος είναι μια προσπάθεια να φέρω κάτι ειλικρινές στον κόσμο, μέσα από τη συνεργασία και την κοινότητα, σε μια στιγμή αυξάνουσας ανεντιμότητας και παραπληροφόρησης», έγραψε σε σχετικό δελτίο Τύπου ο Skinner, και πρόσθεσε: «Bishara είναι ο κομιστής καλών ειδήσεων, και φέρνοντας μαζί τους μουσικούς που παίζουν σε αυτό το άλμπουμ, τους οποίους αγαπάω πολύ, τιμούμε αυτήν την έννοια με το να ρίχνουμε φως συλλογικά εκεί που αυξάνεται το σκοτάδι».

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.