Νέος δίσκος και νέο video για τους Krause

576

Το νέο τους δίσκο, The Art of Fatigue παρουσίασαν οι Krause, οι οποίοι παράλληλα δημοσίευσαν και το δεύτερο video clip τους για το τραγούδι «Talentless But Connected». Το clip γυρίστηκε και μονταρίστηκε από τον Τάσο Γκολέτσο, σε μια παραγωγή της Κάτω Από Την Πατησίων (https://www.facebook.com/katpvideo/).

Δείτε το video:

Ακούστε το νέο album των Krause:

To who is who των Krause

Με έναν πυρήνα αποτελούμενο από βετεράνους της underground σκηνής και μπάντες όπως οι Vulnus, Cut off, Rita Mosss, Casual Nun, Progress of Inhumanity, Dusteroid και Straighthate, οι Krause παίζουν ένα AmRep/Touch and Go ποτισμένο heavy noise rock το οποίο βρίσκει επί σκηνής τον πραγματικό εαυτό του.

Το να κάνει κάποιος μια ειλικρινή καλλιτεχνική δήλωση χωρίς να σπάσει κάτι με θορυβώδη τρόπο είναι ουσιαστικά αδύνατον, οπότε οι Krause δεν άφησαν τίποτα στην τύχη και έφτιαξαν το καταστροφικό crash ‘n’ roll ντεμπούτο τους “2AM Thoughts” με τρόπο που εμφατικά χαράκωσε τη local σκηνή και καθιέρωσε μια για πάντα την παρουσία και την ηχητική τους έκφραση.

Χρειάστηκαν τα επόμενα 2 χρόνια για να ετοιμαστεί το “The Ecstasy of Infinite Sterility” και να γνωστοποιήσει οριστικά τις προθέσεις τους με την ιδιόμορφη brutal/melodic ανισόρροπη ισορροπία του. Εστιασμένο περισσότερο στο songwriting πλέον, έλαβε εξαίρετες κριτικές και έδωσε τα αντιπροσωπευτικότερα (μέχρι στιγμής) δείγματα του groovy all-out-noise rock που τους χαρακτηρίζει.

Βρισκόμαστε στο 2022 πια και το επόμενο βήμα μετά την καταναγκαστική ναρκοληψία των 2 τελευταίων ετών είναι έτοιμο. Το “The Art of Fatigue” είναι πλέον έτοιμο, οι Krause είναι πιο διψασμένοι από ποτέ και πανέτοιμοι να εξαπολύσουν τον ημιπαρανοϊκό τους art θόρυβο, διαλύοντας επιμελώς κάθε μια από τις προσδοκίες μας.