Νέα κυκλοφορία από τους Interpol

465

Μετά από εβδομάδες κατά τις οποίες τα hints έπεφταν σχεδόν βροχή, οι Interpol έδωσαν χθες στη δημοσιότητα το πιο πρόσφατο βίντεο από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «The other side of Make – Believe», που θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου.

Το «Toni» αποτελεί το πρώτο από ένα χορευτικό φιλμ σε δύο μέρη, σκηνοθετημένο από τον Van Alpert. Το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει σύντομα. Στο «Toni», το γκρουπ εξερευνά την ιδιαίτερη σχέση του με τον ήχο του μέσα από έναν ήρεμα αλλά και έντονα χορευτικό ρυθμό.

Οι Interpol ξεκίνησαν να γράφουν το έβδομο άλμπουμ τους από απόσταση κατά τη διάρκεια της έξαρσης του Covid, το 2020, για να συναντηθούν αργότερα και να ενώσουν τις δουλειές τους υπό την συμπαραγωγή των Flood και Alan Moulder (οι δυο τους έχουν υπογράψει τις παραγωγές τεράστιων ονομάτων, όπως New Order, PJ Harvey, Foals, a-ha, Smashing Pumpkins, Nick Cave & The Bad Seeds, The Killers, Sigur Rós, The Jesus and Mary Chain, Sneaker Pimps, The Charlatans, Nine Inch Nails, My Bloody Valentine, Swervedriver, White Lies, Depeche Mode, Ride, The Cure, Yeah Yeah Yeahs, U2 και πολλοί πολλοί άλλοι.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ:

Το tracklist του «The other side of Make – Believe» αναμένεται να είναι αυτό:

1.  Toni
2.  Fables
3.  Into The Night
4.  Mr Credit
5.  Something Changed
6.  Renegade Hearts
7.  Passenger
8.  Greenwich
9.  Gran Hotel
10. Big Shot City
11. Go Easy (Palermo)