Μια επετειακή συναυλία των RIDE στο σπίτι σας

546

Δεν είναι μυστικό ότι οι RIDE έχουν προγραμματίσει μια σειρά συναυλιών στη Βρετανία, για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού άλμπουμ τους Nowhere. Πρόκειται για εννέα συναυλίες σε Μπέντφορντ, Σέφιλντ, Νόριτς, Οξφόρδη, Μπρίστολ, Γλασκόβη, Νιουκάσλ απόν Τάιν, Μάντσεστερ και Λονδίνο, ξεκινώντας από τις 20 Απριλίου και καταλήγοντας στις 29 Απριλίου στη βρετανική πρωτεύουσα.

Μπορεί, μπορεί και όχι, κάποιοι να είχαν εισιτήρια για την Οξφόρδη αλλά να μην τους περίσσεψαν χρήματα για το ταξίδι. Κανείς δεν ξέρει.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι, αν υπάρχουν κι άλλοι σαν αυτούς τους παραπάνω, που δεν θα καταφέρουν να βρεθούν σε μια συναυλία, το συγκρότημα προνόησε και για εσάς (εμάς): όπως ανακοίνωσαν, γύρισαν φιλμ στο οποίο παίζουν όλο το σετ του Nowhere, που θα παιχτεί στις συναυλίες, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 28 Οκτωβρίου. Το βίντεο γυρίστηκε «όσο πιο κοντά γινόταν» στα στούντιο Blackwing, όπου έγινε η αρχική ηχογράφηση του δίσκου. Με νύχια και με δόντια θα κρατηθούμε μέχρι τότε, αλλά μάλλον πρέπει.

Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ:

Για να ξέρετε τι να περιμένετε, μια πολύ παλιά συναυλία εδώ:

Επιπλέον, αναμένεται η επανέκδοση των Nowhere και Going Blank Again, στις 4 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, το πρώτο θα εκδοθεί σε μπλε βινύλιο με ανοιγόμενο εξώφυλλο και το δεύτερο σε πορτοκαλί βινύλιο με ανοιγόμενο εξώφυλλο. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσουν και τα τέσσερα πρώτα ΕΡ της μπάντας (Ride, Play, Fall και Today Forever) σε καινούργιο διπλό λευκό βινύλιο με τον τίτλο 4 EPs, που θα συνοδεύεται από δεκαεξασέλιδο βιβλιαράκι με φωτογραφίες και ένα κείμενο του Nathaniel Cramp, ιδρυτή της εταιρείας Sonic Cathedral.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε όλα τα παραπάνω εδώ

Και εδώ βλέπετε τι θα λάβετε: