Με δύο νέα κομμάτια ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους οι Cure – Ακούστε εδώ

426

Στην πρώτη στάση της παγκόσμιας περιοδείας τους για το 2022 εμφανίστηκαν χθες το βράδυ οι Cure, παίζοντας μάλιστα, σε ένα πολύ όμορφο setlist, δύο νέα τραγούδια.

Η εμβληματική μπάντα, με support ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του Robert Smith, τους The Twilight Sad, ανέβηκαν στη σκηνή στη Ρίγα της Λετονίας μαζί με τον Perry Bamonte, που επέστρεψε στο συγκρότημα μετά από την αναχώρησή του το 2005. Το κανονικό μέρος της συναυλίας ξεκίνησε και τελείωσε με δύο νέα κομμάτια, που λογικά θα βρίσκονται στο νέο άλμπουμ, Songs Of A Lost World. Πρόκειται για τα «Alone» και «Endsong». Θα έλεγα «πληροφοριακά το νέο άλμπουμ…» αλλά, ειλικρινά, δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες για το άλμπουμ των Cure, το οποίο θα έπρεπε να έχει ήδη κυκλοφορήσει. Προφανώς έχει καθυστερήσει, για λόγους που προς το παρόν δεν είναι γνωστοί. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι κάποιοι σε αυτό το σάιτ το περιμένουν με κομμένη την ανάσα – και κοντεύουν να σκάσουν, οπότε καλό θα ήταν να μην καθυστερήσει πολύ ακόμα…

«Alone»

«Endsong»

Στο setlist περιλήφθηκαν κλασικά και αγαπημένα κομμάτια, όπως τα «Pictures Of You», «Trust», «Fascination Street», «In Between Days», «A Forest», «A Night Like This», «Lovesong». Ακολούθησε το encore που ολοκλήρωσε μια καθώς φαίνεται υπέροχη βραδιά για όσους βρέθηκαν στο venue.

Το setlist: 

‘Alone’ (Debut)
‘Pictures of You’
‘Closedown’
‘A Night Like This’
‘Lovesong’
‘Trust’
‘Burn’
‘Fascination Street’
‘Push’
‘In Between Days’
‘Play for Today’
‘A Forest’
‘Want’
‘Shake Dog Shake’
’39’
‘From the Edge of the Deep Green Sea’
‘Endsong’ (Debut)
Encore:
‘Plainsong’
‘Disintegration’
Encore 2:
‘Lullaby’
‘Close to Me’
‘The Walk’
‘Friday I’m in Love’
‘Just Like Heaven’
‘Boys Don’t Cry’