Λίγο Metallica και AC/DC για τον Taylor Hawkins

444

Δεν έλειψε η μέταλ γεύση από τη βραδιά που αφιέρωσαν οι μουσικοί στον πρόωρα χαμένο Taylor Hawkins, ντράμερ των Foo Fighters. Μια πλειάδα μουσικών μαζεύτηκαν στο Wembley του Λονδίνου για να τιμήσουν τον Hawkins, που έζησε και ανέπνευσε μουσική για 50 χρόνια πριν από τον θάνατό του, τον περασμένο Μάρτιο. Ανάμεσά τους και οι Lars Ulrich (Metallica) και Brian Johnson (AC/DC) που ανέβηκαν μαζί στη σκηνή του σταδίου.

«Κυρίες και κύριοι, παρακαλώ υποδεχτείτε στη σκηνή των καλό μας φίλο Lars και τον Brian Johnson από τους γαμημένους ACDC», είπε ο Dave Grohl, με τους δύο μουσικούς να αγκαλιάζουν τα εναπομείναντα μέλη των Foo Fighters, πριν παίξουν μαζί τους δύο κομμάτια.

«Αυτό είναι φανταστικό» είπε ο Johnson καθώς άρχιζε το «Back In Black» των AC/DC. Μαζί τους τραγούδησε και ο Justin Hawkins των The Darkness.

Στη συνέχεια, έπαιξαν το «Let There Be Rock».

«Τέιλορ, το ξέρω ότι μας βλέπεις», είπε λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή ο Lars Ulrich. «Ξέρω ότι μας ακούς, ξέρω ότι μας νιώθεις. Σε αγαπάμε, γαμώτο. Εκ μέρους όλων των Metallica, τίποτα άλλο πέρα από αγάπη».