«Καλύτερες Μέρες» υποσχέθηκε ο Liam Gallagher

Όλα τα έσοδα από το κομμάτι στη Βρετανία για το 2022 θα δοθούν στην οργάνωση War Child

497

Αναρωτιέμαι πόσοι στον κόσμο έκαναν το ίδιο λογοπαίγνιο. Δικαίως, όμως, μιας και ο πρώην φρόντμαν των Oasis υποσχέθηκε καλύτερες μέρες και παρέδωσε ένα βίντεο με τον τίτλο «Better Days», και μπορεί οι καλύτερες μέρες να μην ήρθαν ακόμη – και να μην διαφαίνονται στον ορίζοντα – αλλά τουλάχιστον έχουμε καινούργιο τραγούδι.

Το τραγούδι θα περιέχεται στον επερχόμενο δίσκο του μικρότερου από τους αδερφούς Gallagher με τίτλο Cmon You Know, που θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου.

Στο βίντεο ο Liam φαίνεται να τραγουδάει το κομμάτι (που ο ίδιος χαρακτήρισε ως «τον ήχο του καλοκαιριού) στην ταράτσα του ξενοδοχείου Midland Hotel. Μαζί του, μεταξύ άλλων, ο κιθαρίστας των Yeah Yeah Yeas, Nick Zinner.

Μπορείτε να δείτε το νέο τραγούδι του Liam Gallagher εδώ:

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το συγκεκριμένο κομμάτι στη Βρετανία μέσα στο 2022 θα δοθούν στην οργάνωση War Child. Σε σχετική του δήλωση, ο επικεφαλής της War Child Records, Rich Clarke ανέφερε πως η συνεργασία της οργάνωσης με τον Liam Gallagher κρατάει σχεδόν 27 χρόνια. «Η συμβολή του Liam εκτείνεται από τη συμπερίληψη αποκλειστικών κομματιών των Oasis στα κλασσικά μας άλμπουμ HELP και I Love, μέχρι το να δωρίσει 1 λίρα από κάθε εισιτήριο που πουλήθηκε κατά την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 2019. Τώρα σε αυτές τις ταραγμένες ώρες, η γενναιοδωρία του Liam μεγαλώνει κι άλλο, βοηθώντας μας να φτάσουμε σε ακόμη περισσότερα παιδιά που βρίσκονται σε περιοχές όπου μαίνονται μάχες σε όλον τον κόσμο».