Η ταινία για τον Weird Al Yankovic είναι η καλύτερη ταινία που έχει γίνει ποτέ

Και το τρέιλερ είναι η ξεκάθαρη απόδειξη για αυτό

466

Όχι ότι χρειαζόμασταν κι άλλες αποδείξεις για το ότι ο Weird Al Yankovic και ο Daniel Radcliffe είναι θεούληδες, αλλά -μαντέψτε- πλέον έχουμε άλλη μια, καθώς ο βρετανός ηθοποιός (ο οποίος btw, στην καριέρα του έχει κάνει πολύ γαμάτα πράγματα που δεν περιλαμβάνουν στον τίτλο τις λέξεις Harry ή Potter), έβαλε περούκα, μουστάκι και χαβανέζικο πουκάμισο, (δεν) έμαθε να παίζει ακορντεόν και υποδύεται τον τιτανοτεράστιο Werid Al, σε μια παρωδία (τι άλλο;) της ζωής και της καριέρας του!

Και, κρίνοντας, από τις πληροφορίες (και μόνο) που έχουμε ως τώρα, μπορώ να πω με πάσα βεβαιότητα ότι το «Weird: The Al Yankovic Story», είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ! Καλύτερη ακόμη και από το «Killing Bono» το οποίο βρισκόταν δικαιωματικά στην κορυφή της λίστας μου μέχρι τώρα, λόγω του τίτλου του και μόνο!

Ενδεικτικό του τι αναμένεται να ζηστεί είναι και το παλαιότερο τρέιλερ για ταινία σχετικά με τη ζωή του Weird Al, η οποία εν τέλει δεν έγινε ποτέ:

Παρεμπιπτόντως, ο Radcliffe δείχνει να είναι εξίσου ενθουσιασμένος σχετικά με την ταινία (η οποία όταν κυκλοφορήσει θα προβληθεί στο Roku Channel), στην οποία πρωταγωνιστεί, επίσης, η Evan Rachel Wood (παίζοντας τη Madonna) και ο Rainn Wilson (που παίζει τον Dr. Demento). Μάλιστα, όπου σταθεί και όπου βρεθεί έχει να λέει για το πόσο «τρελή» είναι η ταινία (που γυρίστηκε μέσα σε 18, μόλις, μέρες) και για το πόσο τυχερός ήταν που επελέγη για το ρόλο αυτό, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε μια τυχαία παρουσία του πριν πάνω από 10 χρόνια στο Graham Norton Show, όπου είχε τραγουδήσει ένα τραγούδι του κωμικού Tom Lehrer με τίτλο «The Elements», οι στίχοι του οποίου είναι απλά όλα τα χημικά στοιχεία του περιοδικού πίνακα σε σειρά που να κάνουν ρίμα και τραγουδισμένα στο ρυθμό του «Major-General’s Song» από την όπερα «The Pirates of Penzance». Δε γίνεται πιο Weird Al από αυτό!

Και τώρα, η στιγμή που όλοι περιμένατε: Τα αγαπημένα μου τραγούδια του Werid Al: