Η επιστροφή των My Chemical Romance – Νέο τραγούδι μετά από 8 χρόνια

513

Χαράς ευαγγέλια για τους fans των My Chemical Romance. Όχι μόνο πλησιάζει η μέρα (22 Ιουνίου) που θα βγει η τρίτη σεζόν του της τηλεοπτικής έκδοσης του «Umbrella Academy» (το οποίο βασίζεται στην ομότιτλη σειρά κόμικ του Gerard Way, τραγουδιστή των My Chemical Romance), αλλά η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο της καινούριο τραγούδι μετά από 8 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι My Chemical Romance δημοσίευσαν (προς έκπληξη όλων και χωρίς να έχουν προϊδεάσει για τις προθέσεις τους) το διάρκειας 6 λεπτών «The Foundations of Decay». Είναι το πρώτο καινούριο τους τραγούδι έπειτα από το «Fake Your Death» του 2014, το οποίο αρχικά επρόκειτο να είναι στον 5ο δίσκο του συγκροτήματος ο οποίος ωστόσο δεν κυκλοφόρησε ποτέ λόγω της διάλυσής τους και εν τέλει κυκλοφόρησε ως single το 2014, ενώ βρέθηκε και στο greatest hits album που κυκλοφόρησαν, με τίτλο May Death Never Stop You.

Τώρα, οι My Chemical Romance, έπειτα από μια σειρά συναυλιών που έδωσαν το 2019 και εν αναμονή μιας ακόμη σειράς συναυλιών στη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ (που ήταν να γίνουν το 2020 αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας), δείχνουν -ίσως- την πρόθεσή τους να επιστρέψουν πλήρως στην ενεργό δράση, αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για κάποιον καινούριο δίσκο.