Η εκδίκηση των μη αδειούχων

4275

Τελειώνει σιγά-σιγά και ο Αύγουστος, μαζί με τον οποίο πολλοί λένε ότι τελειώνει και το καλοκαίρι. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο με την άποψη αυτή (πόσο μάλλον όταν είμαι και από αυτούς που ακόμη δεν έχουν πάρει άδεια/κάνει διακοπές για φέτος). Και, ναι, είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που έχουν κουραστεί (εδώ και καιρό) να βλέπουν στα διάφορα social media φωτογραφίες από διάφορους γνωστούς που καλοπερνάνε στις διακοπές τους και φροντίζουν να το τρίψουν στα μούτρα των άτυχων που είτε δεν έχουν σταματήσει καθόλου, ακόμη, από τη δουλειά, είτε έχουν ήδη κάνει τις διακοπές τους και έχουν επιστρέψει.

Βέβαια, ο σοφός (εδώ γελάνε) ελληνικός λαός ξέρετε τι λέει: Θα γυρίσει ο τροχός, θα γαμήσει κι ο φτωχός. Έτσι κάποια στιγμή (σύντομα) θα έρθει και η δική μου σειρά να πρήζω με φωτογραφίες από διακοπές όλους αυτούς που με πρήζουν από τα μέσα Ιουλίου και δόθε. Και θα το ευχαριστιέμαι, δεόντως.

Μέχρι τότε, έχω να πω δύο πράγματα σε αυτούς. Το πρώτο είναι αυτό:

Το δεύτερο έρχεται δια στόματος του Sexpyr και του SΦALMA, οι οποίοι ως σύγχρονοι Καζαντζίδηδες, τραγουδούν ουχί για τους πονεμένους και ξενιτεμένους, αλλά για τους πονεμένους και μη αδειούχους, με τη φρεσκότατη δημιουργία τους που ονομάζεται Ροκάρω παντόφλα.

Με νοιώθετε ρε παίδες…