Εξελίξεις στο μέτωπο των Paramore – Προ των πυλών το νέο άλμπουμ;

513

Για τη νέα τους εποχή φαίνεται να προετοιμάζονται οι Paramore, λίγο πριν μπούνε στα πούλμαν (αεροπλάνα;) για την έναρξη της φθινοπωρινής τους περιοδείας, τον επόμενο μήνα. Το τρίο, μετά από το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο After Laughter, το 2017, προετοιμάζεται να ανέβει στις σκηνές της Βορείου Αμερικής από τις 2 Οκτωβρίου για τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις τους εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια.

Αίσθηση έχει προκαλέσει, λοιπόν, στις τάξεις των οπαδών τους η κινητικότητα που παρατηρείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των μελών της μπάντας. Όπως πρόσεξαν οι χρήστες του Instagram, οι Hayley Williams, Taylor York και Zac Farro άλλαξαν τις φωτογραφίες προφίλ τους στην πλατφόρμα, αντικαθιστώντας τες με νέες που φαίνεται να προέρχονται από πρόσφατη φωτογράφιση.

Επιπλέον, στον επίσημο λογαριασμό του γκρουπ έχουν διαγραφεί όλα τα ποστ εκτός από αυτά που αφορούν την επερχόμενη περιοδεία.

Η κινητικότητα αυτή έκανε τους φίλους του συγκροτήματος να πιστεύουν πως αναμένονται νέες ανακοινώσεις, με κάποιους να εικάζουν πως αυτές θα γίνουν ακόμη και μέχρι αύριο (Παρασκευή).

Προς το παρόν οι Paramore δεν έχουν σχολιάσει σχετικά, ωστόσο στις αρχές του χρόνου είχαν δηλώσει σε συνέντευξή τους πως ήδη είχαν μπει στο στούντιο και ηχογραφούσαν νέο άλμπουμ. Μέσα στο καλοκαίρι, η Williams είχε αναφερθεί εκτενώς στο νέο άλμπουμ, που θα είναι το έκτο του συγκροτήματος, λέγοντας πως έχει επιρροές από τους Bloc Party.

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] To «This Is Why» θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου, όπως ανέφεραν σήμερα σε σχετικό τους tweet, το οποίο μάλιστα συνοδευόταν από τη φωτογράφιση, μέρη της οποίας είχαν χρησιμοποιήσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τα μέλη του συγκροτήματος τις προηγούμενες μέρες, στο πλαίσιο του… κυνηγιού (δείτε εδώ). […]

Comments are closed.