Δείτε το δυνατό βίντεο για το «Beautiful Life» του Michael Kiwanuka

470

Μερικές φορές, κάποια βίντεο κλιπ αφήνουν πίσω το σημάδι τους. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει το βίντεο για το νέο κομμάτι του Michael Kiwanuka με τίτλο «Beautiful Life».

Το τραγούδι ακούστηκε στο ντοκιμαντέρ του Netflix Convergence: Courage in a Crisis, του Οσκαρικού Orlando von Einsiedel και σκηνοθετήθηκε από τον Αμερικανό Phillip Youmans.

Αναφερόμενος στο βίντεο, ο σκηνοθέτης του ανέφερε πως πρόκειται για μια αφηγηματική προειδοποίηση αναφορικά με την εύκολη πρόσβαση στα όπλα και τον ενθουσιασμό του έθνους μας με αυτά».

«Ακολουθούμε έφηβους που παίζουν ρωσική ρουλέτα με το όπλο ενός γονιού. Καθώς κάθε παιδί σηκώνει το όπλο στο μηνίγγι του, η ζωή τους παίζει μπροστά στα μάτια τους. Όταν πεθαίνουμε, το σώμα μας απελευθερώνει DMT· καθώς το χημικό αυτό γεμίζει το αίμα μας, λέγεται πως κάθε άτομο έχει αυτήν την εμπειρία, της ζωής που περνάει μπροστά από τα μάτια του. Τόσο κοντά στον επικείμενο θάνατο, ήθελα να εξερευνήσω αυτούς τους χαρακτήρες μέσα από τις αναμνήσεις τους. Καθώς ένας ένας τραβούν τη σκανδάλη, η πιθανότητα του θανάτου αυξάνεται και ο κάθε παίκτης παίζει με διαφορετικά επίπεδα φόβου», ανέφερε και πρόσθεσε: «Η υπερβολική σιγουριά και η απερισκεψία υπογραμμίζουν τα κύρια θέματα της ταινίας: η ζωή είναι όμορφη και πολύτιμη και ο κομφορμισμός και η επιδειξιομανία μπορούν να αποβούν μοιραία. Παρότι φοβούνται, οι έφηβοι τραβούν τη σκανδάλη, υποτασσόμενοι στην πίεση της στιγμής».

Δείτε το βίντεο εδώ: