Ο Graham Coxon δεν κρατάει κρυφά τα μυστικά της διασημότητας

576

Πάντα το ήξερα ότι κάποια στιγμή θα φτάναμε να παρουσιάζουμε βιβλία από αυτή τη σελίδα, και να που η στιγμή ήρθε:

Ο Graham Coxon των Blur ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της αυτοβιογραφίας του, με τίτλο Verse, Chorus, Monster, που θα κυκλοφορήσει αισίως στις 6 Οκτωβρίου.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter από τον προσωπικό του λογαριασμό, περιγράφει τα απομνημονεύματά του ως «μια βαθιά, έντιμη περισυλλογή για τη μουσική, τη φήμη, τον εθισμό και την τέχνη από έναν από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς της Βρετανίας».

Στο δελτίο Τύπου που συνοδεύει την ανακοίνωση για την κυκλοφορία του βιβλίου αναφέρεται πως «μέσα στο θόρυβο και το σάλο της εποχής της Britpop, ο συνιδρυτής των Blur, Graham Coxon, κατάφερε να βρει το ρόλο του ως ένας από τους πιο καινοτόμους και αξιοσέβαστους κιθαρίστες της γενιάς του – αλλά δεν ήταν πάντα εύκολο. Ο Graham μεγάλωσε ως παιδί στρατιωτικού, μετακόμιζε συχνά σαν παιδί από τη Δυτική Γερμανία στο Ντέρμπισιρ και το Γουιντσέστερ πριν καταλήξει στο Κόλτσεστερ του Έσεξ. Ένα ντροπαλό παιδί, του άρεζε να τρώει χώμα και να ζωγραφίζει έντονες εικόνες· το άγχος του καταλάγιαζε με τη ζωγραφική και την αγάπη του για τη μουσική. Τα δύο αυτά πάθη του έγιναν εμμονές και, καθώς τελειοποιούσε τις καλλιτεχνικές του ικανότητες στο σχολείο, στο Goldsmith και παραπέρα, η μπάντα του με τον σχολικό του φίλο Damon Albarn, τον συμφοιτητή του στη σχολή καλών τεχνών, Alex James, και έναν ντράμερ ονόματι Dave Rowntree άρχισε να τραβάει την προσοχή του κόσμου.

Υπάρχουν, όμως, πράγματα που δεν σου λένε πριν γίνεις διάσημος. Υπάρχουν τέρατα εκεί έξω. Και κάποια από αυτά ίσως κρύβονται και μέσα σου».

Άρα: Το βιβλίο τα έχει όλα: μουσική, ναρκωτικά, τέρατα, μυστήριο, θρίλερ – και την υπόσχεση ότι θα μάθετε κάτι που μας κρύβουν (πριν γίνουμε διάσημοι). Για να μην λέτε πως τα μαθαίνουμε και δεν σας τα λέμε!