Από σεβασμό στους εαυτούς τους και αγάπη για τους φανς αποσύρονται οι KISS

632

Τους λόγους πίσω από την απόφασή τους να αποσυρθούν μετά από την ολοκλήρωση της τρέχουσας περιοδείας τους, γνωστοποίησαν οι KISS, δια στόματος του μπασίστα τους, Gene Simmons.

Η απόφαση να αποσυρθούν είχε ήδη ληφθεί από το 2018, τώρα, όμως, ο Simmons εξήγησε πως ελήφθη από «αυτοσεβασμό» και «αγάπη» για τους φανς τους.

«Ο λόγος που θα σταματήσουμε τις περιοδείες είναι η περηφάνια και ο αυτοσεβασμός και η αγάπη και η εκτίμηση προς τους φανς μας. Το τελευταίο που θέλει κανείς να γίνει είναι να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο μποξ και να παραμείνει στο ρινγκ υπερβολικά πολύ. Είναι ζήτημα χρόνου να μην μπορούν να σε κρατάνε τα πόδια σου και να χάσεις», είπε και πρόσθεσε: «Έχουμε δει και μποξερ που έμειναν πολύ στο ρινγκ και μπάντες που συνεχίζουν να περιοδεύουν υπερβολικά πολύ καιρό. Και ξεχνάνε στίχους και μπορείς να δεις τις βαθιέ ρυτίδες στα πρόσωπά τους. Θέλω να πω, είναι η φύση της ζωής όπως τη γνωρίζουμε στη γη. Κάνουμε λοιπόν το σωστό. Θα παραιτηθούμε όσο είμαστε στην κορυφή, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, και θα στεναχωρηθούμε αλλά και θα είμαστε χαρούμενοι. Στην τελευταία συναυλία που θα κάνουμε ποτέ σαν περιοδεύουσα μπάντα, θα κλαίω σαν 12χρονο παιδί, που του πάτησες το πόδι».

Οι KISS έχουν κλείσει περιοδείες για Ευρώπη και Αυστραλία το ερχόμενο καλοκαίρι και στο τέλος του χρόνου θα επιστρέψουν στη Βόρεια Αμερική για μερικά ακόμη φεστιβάλ, ενώ σχεδιάζουν να ανανεώσουν μια συνεργασία για εμφανίσεις στο Λας Βέγκας, η οποία ακυρώθηκε πέρσι.