Αν δεν ήμουν εγώ, κανένας από αυτούς τους μαλάκες δεν θα είχε δουλειά, είπε ο J. Lydon

494

Άστραψε και βρόντηξε για άλλη μια φορά ο John Lydon κατά των λοιπών μελών των Sex Pistols, με αφορμή την επερχόμενη βιογραφική σειρά του Danny Boyle σχετικά με το βρετανικό συγκρότημα.

Το Pistol έχει βασιστεί στα απομνημονεύματα του Steve Jones αναμένεται να ανέβει στις πλατφόρμες Hulu και Disney+ (όπου δεν είναι διαθέσιμο το Hulu) στις 31 Μαΐου και ήδη ο Lydon είναι έξαλλος.

Καταγγέλλοντας πως οι Jones και Paul Cook δεν του επέτρεψαν να εμπλακεί στην παραγωγή, είπε: «Ο αποκλεισμός μου ήταν πολύ ηλίθια κίνηση. Είναι τόσο γελοίο, τόσο εξωφρενικό».

«Να πάνε να γαμηθούν. Τους στήριξα για χρόνια και χρόνια και χρόνια, γνωρίζοντας πως ήταν άχρηστοι», είπε και συνέχισε: «Κανένας από αυτούς τους μαλάκες δεν θα είχε καριέρα αν δεν ήμουν εγώ. Δεν είχαν κάνει τίποτα πιο πριν, δεν έκαναν τίποτα έκτοτε».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Lydon εκτοξεύει μύδρους κατά του ντοκιμαντέρ, αφού και πριν από λίγο καιρό είχε πει πως ήταν «η πιο ασεβής μαλακία που αναγκάστηκα ποτέ να υποστώ». Μάλιστα επιχείρησε να μπλοκάρει την παραγωγή, μην υπογράφοντας τα δικαιώματα για τη μουσική, με το θέμα τελικά να λύνεται δικαστικά (με ήττα του), λόγω προηγούμενης συμφωνίας που είχε υπογράψει με τα μέλη του συγκροτήματος, πως τέτοια ζητήματα θα λύνονται πλειοψηφικά.

Δείτε τo trailer