Ακούστε το νέο τραγούδι των Pixies

377

Το νέο τους σινγκλ από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους, Doggerel, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Pixies. Το κομμάτι έχει τίτλο «Dregs of the Wine» και είναι το τρίτο που κυκλοφορεί από το άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου. Είχαν προηγηθεί τα «There’s a Μoon on» και «Vault of Heaven».

Μιλώντας για τη διαδικασία της δημιουργίας του κομματιού, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Joey Santiago ανέφερε: «Θα έλεγα πως ήμουν σε μια κατάσταση ζόμπι, απλά έπαιζα. Αφού σταμάτησα να παίζω, το άφησα και είπα ‘λοιπόν, αυτό ήταν ένα γαμημένο χάσιμο χρόνου, πόσο σκατά είμαι’. Ήμουν πολύ σκληρός με τον εαυτό μου, αλλά η σύντροφός μου, χωρίς να το ξέρω, με ηχογραφούσε. Μου το ξανάπαιξε και είπα ‘για μισό λεπτό, γαμώτο! Αυτό είναι καλό!’».

Ο φρόντμαν του συγκροτήματος, Black Francis, εξήγησε πως το κομμάτι αναφέρεται στη «ζωή στο Λος Άντζελες στη δεκαετία του ’90 με την τότε σύζυγό μου, να περνάμε χρόνο με τον Joey και την πρώην σύζυγό του, πολλά ταξίδια στο Λας Βέγκας, πολύ ποτό, λίγα ναρκωτικά, λίγη πραγματική διασκέδαση».

Το Doggerel κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου.