Τιμητικό πτυχίο από το πανεπιστήμιο της Τζόρτζια απονεμήθηκε στον Ludacris

445

Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός Chris «Ludacris» Bridges εντάσσεται επίσημα στη λίστα των κατόχων πανεπιστημιακού πτυχίου από την πολιτεία της Τζόρτζια. Όπως έγινε γνωστό, στον μουσικό απονεμήθηκε τιμητικό πτυχίο στην Επιστήμη της Διαχείρισης της Μουσικής κατά τη διάρκεια πρόσφατης τελετής απονομής τίτλων σπουδών.

Στην πραγματικότητα ο Ludacris παρακολούθησε μαθήματα στο πανεπιστήμιο της πολιτείας της Τζόρτζια τη δεκαετία του 1990 προτού κλείσει δισκογραφική συμφωνία με την Def Jam Records και εγκαταλείψει τις σπουδές του.

«Ο χρόνος μου στην πανεπιστημιούπολη βελτίωσε τις δεξιότητές μου» ανέφερε ο ράπερ απευθυνόμενος σε περισσότερους από 800 απόφοιτους που παρέλαβαν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών από το πανεπιστήμιο της Τζόρτζια. «Μου έδωσε σιγουριά ότι ο δρόμος μου ήταν προκαθορισμένος. Ότι ήμουν ακριβώς εκεί που έπρεπε να είμαι. Κάνοντας ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνω» σημείωσε.

«Αν και έφυγα από τη Σχολή, δεν έφυγα ποτέ, γιατί αυτό το ίδρυμα είχε γίνει μέρος του εαυτού μου. Ήταν μέρος της δομής και του DNA μου. Η καρδιά μου δεν απομακρύνθηκε ποτέ από τα βήματά του και η δέσμευσή μου να επιστρέψω και να τελειώσω κάποια μέρα ήταν πάντα παρούσα».

Παρά το γεγονός ότι δεν αποφοίτησε ποτέ επίσημα από τη Σχολή, ο ράπερ παρέμεινε  ενεργός στην κοινότητα. Εντάχθηκε στο Ινστιτούτο Δημιουργικών Μέσων ως απασχολούμενος καλλιτέχνης το 2019, μοιράζοντας την εμπειρία του στον κλάδο και συνεργάστηκε με τη Σχολή Νομικής σε μάθημα που αναλύει την καριέρα του.

«Η υπόσχεσή μου είναι ότι θα συνεχίσω να υποστηρίζω το πανεπιστήμιο και να ανταποκρίνομαι στα πρότυπά του» πρόσθεσε. «Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσω να σας κάνω περήφανους και να αποτελώ παράδειγμα της αποφασιστικότητας και της ανθεκτικότητας της πολιτείας της Τζόρτζια».