Ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα θα γυρίσουν οι Madrugada – Πώς μπορείς να πάρεις μέρος

496

Μια έκπληξη για τους fans τους στην Ελλάδα επεφύλασσαν οι Madrugada εν όψει της συναυλίας που πρόκειται να δώσουν στην Ελλάδα στις 24 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα η μπάντα από τη Νορβηγία που πρόκειται να παίξει ζωντανά στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα μουσικό ντοκιμαντέρ και με μήνυμα που αναρτήθηκε στο facebook καλεί τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν ένα μικρό βίντεο λέγοντας μερικά πράγματα για τον εαυτό τους. Όπως αναφέρεται, «οι επιλεγμένοι fans θα λάβουν απάντηση στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα τους περιμένει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη!».

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ήρθε η ώρα να μιλήσεις «πρόσωπο με πρόσωπο» με τους αγαπημένους σου Madrugada.

Εν όψει της συναυλία τους στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σεπτεμβρίου οι Madrugada ετοιμάζουν ένα μουσικό ντοκιμαντέρ και καλούν τους Έλληνες φίλους τους να συμμετέχουν σε αυτό. Πως; Στέλνοντας ένα μικρό βίντεο και λέγοντας λίγα πράγματα για τον εαυτό τους και τη σχέση τους με τη μουσική των Madrugada. Τολμήστε το και γίνετε μέρος της ιστορίας που θα γράψουν οι Madrugada στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε πιο κάτω το αναλυτικό μήνυμα των Madrugada στο facebook:

Προς τους Έλληνες fans μας:

Είσαι μεγάλος fan των Madrugada;

Οι Madrugada και η Stageway Talent αναζητούν πιστούς Madrugada fans με σκοπό να συμμετάσχουν στο μουσικό ντοκιμαντέρ της συναυλίας τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Eίσαι:

τεράστιος fan των Madrugada,

έχεις σκοπό να βρίσκεσαι στη συναυλία τους στις 24 Σεπτεμβρίου

θα ήθελες να λάβεις μέρος στο μουσικό ντοκιμαντέρ της βραδιάς

Εάν είσαι αυτός που αναζητούμε τότε βιντεοσκόπησε τον εαυτό σου σε ένα μικρό βίντεο λέγοντας λίγα πράγματα για εσένα, όπως από που είσαι και ποια είναι η σχέση σου με τη μουσική των Madrugada (το βίντεο θα πρέπει να έχει διάρκεια από 30 δευτερόλεπτα έως και 2 λεπτά και μπορεί να βιντεοσκοπηθεί οπουδήποτε, ακόμα και στο σπίτι με το κινητό σου τηλέφωνο!

Όλες οι συμμετοχές μπορούν να σταλούν στο: https://iteamas-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/hans_anton_langeland_iteam_no/EoM-VucfPrpGmDvC7y46WHoBX4_6mpmuZjv4chF6hflwGw

Οι επιλεγμένοι fans θα λάβουν απάντηση στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα τους περιμένει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη!

Με αγάπη,

Madrugada