Και οι Delinquent Habits στο line up του 12ου Street Mode

133

Πριν καν προλάβει να στεγνώσει το (ηλεκτρονικό) μελάνι της γκρίνιας μου για το ότι το Street Mode ανακοίνωσε μόλις 11 ονόματα στη δεύτερη φουρνιά ανακοινώσεων που έκανε προχθές (σπάζοντας το «μοτίβο» του 12 που ακολουθούσε ως τώρα και το οποίο μάλλον ήμουν και ο μόνος που είχε προσέξει), το φεστιβάλ ανακοίνωσε χθες ακόμη μια συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση. Έτσι, και ο δεύτερος γύρος των ανακοινώσεων έχει πλέον 12 ονόματα (24 μέχρι στιγμής στο σύνολο) και η «αναταραχή στη δύναμη» του OCD μου αποκαταστάθηκε έστω και με μικρή καθυστέρηση.

Ο δεύτερος γύρος ανακοινώσεων έκλεισε, λοιπόν με τους Delinquent Habits (ο τελευταίος δίσκος των οποίων λέγεται συμπτωματικά «It could be round 2»). Πρόκειται, φυσικά, για ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της latino hop hop σκηνής και ένα γκρουπ το οποίο μας έχει τιμήσει με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη ουκ ολίγες φορές στήνοντας κάθε φορά ένα τρελό hip hop πάρτι με πολλή τεκίλα την οποία μοιράζουν οι ίδιοι από σκηνής στον κόσμο. More, please!

Η ανακοίνωση του Street Mode

Delinquent Habits στο Street Mode Festival 2022!

Οι λατίνοι hip-hop γίγαντες από το Los Angeles επιστρέφουν στο Street Mode Festival! Όλοι έχετε χορέψει στο ρυθμό των Delinquent Habits και έχετε τραγουδήσει τους στίχους τους. Από το 1996 που συστήθηκαν στο κοινό με την παγκόσμια επιτυχία τους “Tres Delinquentes”, παραμένουν σταθερά στην κορυφή σε ένα είδος που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι, μαζί με τους Cypress Hill. Τι να περιμένουμε; Να χορέψουμε και να πιούμε τεκίλα παρέα, γι’ άλλη μια φορά!